Γάμος στις Σπέτσες για την Ευαγγελία Κουταλίδου του Next Top Model (pics)

16

Η τυχερή χρονιά αποδεικνύεται το 2017 για τα κορίτσια του Next Top Model, αφού το ένα μετά το άλλο ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Πριν μερικές ημέρες, τον αγαπημένο της Ζαν Φιλίπ Ντουμένγκ παντρεύτηκε στο Δημαρχείο του Παρισιού η Ιωάννα Ντέντη του Next Top Model 1, με τον θρησκευτικό τους γάμο να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο στο εξωτικό Μπαλί.

Τώρα, σειρά η Ευαγγελία Κουταλίδου, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον δεύτερο κύκλο του Next Top Model, χάνοντας τη νίκη από τη Σιντορέλα Τόλη. Ο γάμος του μοντέλου πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, ένα νησί – σταθμός για τη σχέση με τον αγαπημένο της Γιώργο, καθώς εκεί είχαν ζήσει μερικές από τις ωραιότερες στιγμές τους.

«Αγαπάμε πολύ και οι δύο τις Σπέτσες. Στο νησί αυτό έχουμε ζήσει υπέροχα καλοκαίρια, γι’ αυτό και, όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, ήταν ο πρώτος προορισμός που μας ήρθε στο μυαλό. Θέλαμε να καλέσουμε τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους μας σε ένα μέρος που κάθε σημείο του έχει κάτι να μας θυμίζει. Ο Γιώργος είναι εκτός χώρου και γι’ αυτό δεν εμφανιζόμαστε συχνά μαζί. Σέβεται τη δουλειά μου, τα ωράριά μου, αγαπά αυτό που κάνω, όμως δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες και τα πολλά λόγια γύρω από εκείνον», εξομολογήθηκε η ίδια στην εφημερίδα Espresso.

Στο πλευρό της βρέθηκαν και οι πρώην συμπαίκτριές της, Τζέσικα Άνθη, Σιντορέλα Τόλη και Ιωάννα Παπαγιάννη. 

Ποια θα είναι άραγε η επόμενη; 

πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
loading...