Η Μαίρη Μπάρκουλη έπεσε θύμα ηλεκτρονικής εξαπάτησης – Η οργισμένη απάντησή της

16

Με ένα νέο Γολγοθά έρχεται αντιμέτωπη η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη καθώς επιτήδειοι δημιούργησαν ένα προφίλ με τα στοιχεία της και το καταχώρησαν στο site γνωριμιών, Twoo.com.

Όταν έμαθε η Μαίρη Μπάρκουλη ότι φιγουράρει σε site γνωριμιών αναζητώντας δήθεν νέο σύντροφο από τον δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο, η οργή της χτύπησε κόκκινο και αμέσως έσπευσε να να τοποθετηθεί μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook γράφοντας:

«Κι επειδή δεν βάζω τίποτα τυχαία και το ξέρετε πολύ καλά σας ενημερώνω ότι ύστερα από τηλεφώνημα που έλαβα από τον Σπύρο τον Σιγουρο δημοσιογράφο και καλό φίλο έμαθα ότι είμαι μέλος σε σαιτ γνωριμιών και ψάχνω νέο σύντροφο…κάποιος χρησιμοποιώντας το μειλ μου θέλησε να μου βρει γαμπρό…δυστυχώς μόνο στην αστυνομία του Βελγίου μπορω να κανω καταγγελία..προς το παρόν και μεχρι να βρω τρόπο να διαγραφώ από αυτό ενημερώνω τους ,μνηστήρες, ότι δεν ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω τον Ανδρέα…θα είναι πάντα το Α και το Ω στη ζωή μου…και απαιτώ σεβασμό στη μνήμη του και στον έφηβο γιο μου…βρείτε άλλα μέσα να με χτυπήσετε». 

«Όταν με ενημέρωσε ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος πως υπάρχει αγγελία σε σελίδα γνωριμιών με το όνομά μου, Mary, 51 ετών, κάτοικος Αθηνών, ταράχτηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα πως εν αγνοία μου έχει δημιουργηθεί λογαριασμός όπου, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία μου, υπέκλεψαν φωτογραφία μου με τον Ανδρέα, η οποία βρίσκεται στο προφίλ μου στο facebook», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, η Μαίρη Μπάρκουλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα Twoo.com ανήκει σε εταιρία εγγεγραμμένη στο Βέλγιο και αυτό αποτελεί ένα μικρό εμπόδιο στις κινήσεις διαγραφής της, όπως ανέφερε η Μαίρη Μπάρκουλη. «Δυστυχώς, μόνο στην αστυνομία του Βελγίου μπορώ να κάνω καταγγελία, ωστόσο βρίσκομαι στη διαδικασία να “κατεβάσω” τη σελίδα και θα ήθελα να παρακαλέσω για περισσότερο σεβασμό στη μνήμη του Ανδρέα και στον έφηβο γιο μου Νικόλα», συμπλήρωσε.

πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
loading...